Call : 0528-267061

Grohe kranen in vijf verschillende kleuren

Grohe kranen in vijf kleuren
Wout Breedveld 14 oktober 2017 Geen reacties

De keuze vrijheid groeit! Dit gebeurd op het gebied van tegels maar ook op het gebied van kranen. Grohe is begonnen met haar nieuwe Freedom of Choice lijn in de Essence serie. Deze serie geeft u de mogelijkheid om uit vijf kleuren te kiezen. Zo maakt u uw badkamer nog persoonlijker met Grohe kranen.

Grohe Freedom of Choice

Design

Jarenlang waren kranen bijna alleen leverbaar in chroom. Maar Grohe ontdekte dat er vraag was naar meer keuzevrijheid. Daarom hebben ze hun Essence serie uitgebreid met vijf nieuwe kleuren, die allemaal leverbaar zijn in hoogglans of geborsteld metaal. In totaal dus negen nieuwe keuze mogelijkheden. Grohe staat met haar Essence lijn al jaren vooraan op het gebied van design, daarom zijn deze kranen geliefd bij architecten. Maar nu is het ook mogelijk om deze Grohe kranen uit te zoeken voor uw badkamer.

Grohe kranen in vijf kleuren

Grohe kranen in vijf kleuren

Deze Grohe kranen zijn leverbaar in de kleuren chroom, nikkel, koele zonsopgang, warme zonsondergang en hard grafiet. Al deze kleuren zijn te krijgen in hun glanzende en geborstelde variant. De kleuren chroom en nikkel spreken voor zich, maar voor de andere drie is een kleine uitleg vereist. De koele zonsopgang heeft de kleur van messing, een zachte goudachtige kleur. De warme zonsondergang heeft de kleur van koper en hard grafiet is antraciet. Al deze kleuren zijn niet alleen beschikbaar voor kranen, ook uw douche, handdoekrek en bad mengkraan zijn leverbaar in deze kleuren. Zelfs toiletrolhouders zijn leverbaar in deze kleuren.

Duurzame Grohe kranen

De  kranen zijn voorzien van Grohes nieuwe Grohe PVD Starlight afwerking. Dit maakt de kraan drie keer harder en tien keer krasbestendiger dan andere kranen. De kraan behoudt veel langer zijn kleur en glans. Zo kunt u nog langer genieten van uw kraan.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom, we laten u graag alle mogelijkheden zien.