Call : 0528-267061

Badmeubel Type, het nieuwe top model voor 2018

Badmeubel Type voorbeeld
Wout Breedveld 9 december 2017 Geen reacties

Afgelopen jaar en in 2016 was Stef ons top badmeubel, maar Stef is vernieuwd en heet nu Type. Type biedt u nog meer mogelijkheden, er zijn verschillende wasbakken, grepen en kleuren toegevoegd. Zo krijgt u voor een voordelige prijs een nog mooier meubel. Natuurlijk is Type leverbaar in vele verschillende maten, van 60 tot 140 cm. Type is een meubel van Thebalux, wat betekend dat ook de kwaliteit goed is. In onze showroom vertellen we u graag over de mogelijkheden.

Type kleuren

Kleuren van uw Type badmeubel

Waar Stef leverbaar was in vier kleuren, heeft Type er acht. Naast hoogglans wit en hoogglans antraciet en twee houtkleuren, Nebraska en Bardolino Eiken, kunt u nu ook kiezen uit mat antraciet en nog drie houtkleuren. Dit zijn Oak Brown, Jackson Pine en Navarro Eiken. Deze zijn allemaal te zien op de afbeelding. Er zijn naast nieuwe kleur mogelijkheden ook nieuwe grepen. Naast de standaard greeploos met een aluminium lijst is er nu ook een greeploos model met korpus lijst en een model zonder lijst. De laatste heeft wel beperkte kleur mogelijkheden.

Wastafel mogelijkheden

Op het gebied van wastafels biedt Type ook veel nieuwe mogelijkheden. Naast de gewone wasbak, vergelijkbaar met die van Stef en de meeste andere meubels, zijn er nu wasbakken die op het blad staan. Deze zijn leverbaar in wit en betonlook en kunnen rond of rechthoekig zijn. Een voorbeeld ziet u op de afbeelding. Het blad is leverbaar in marmer en cement look en de meeste houtkleuren. Type heeft wastafel model voor dit soort wasbakken.Badmeubel Type voorbeeld

Verschillende spiegels bij uw Type Badmeubel

Tenslotte zijn er nog de spiegels en spiegelkasten. Vooral de spiegelkast is vernieuwd. Naast het standaard model met opbouwlamp kunt u nu ook kiezen voor een kast met dubbelzijdige spiegeldeuren, spiegelverwarming, inbouw led lampen en ingebouwde bluetooth luidsprekers. Zo begint uw huis al een beetje te lijken op een smarthome, want deze spiegelkast beschikt over aanraakbediening. De gewone spiegels zijn leverbaar met drie verschillende opbouwlampen, twee soorten inbouwlampen en spiegelverwarming. Natuurlijk kunt bij uw meubel een bijpassend hoge kast kopen.

Nieuwsgierig? In onze showroom laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien! Hier hangt een bord met verschillende voorbeelden en binnenkort twee voorbeelden van een Type badmeubel.