Call : 0528-267061

Afzuigsysteem in uw aanrechtblad van BOSCH

afzuigsysteem bosch
Wout Breedveld 10 februari 2018 Geen reacties

Een afzuigkap of afzuigsysteem is een belangrijk deel van uw keuken. Het zorgt er voor dat vet en andere stoffen die vrij komen bij het koken netjes worden afgevoerd. Een afzuigkap is vaak een groot apparaat. Sommige afzuigkappen kunnen nogal in de weg zitten bij het koken. En in het geval van een kookeiland neemt een afzuigkap veel ruimte in. Daarom komt BOSCH nu met verschillende afzuigsystemen die in een werkblad of kookplaat verwerkt zitten. Zo wordt de ruimte in uw keuken veel efficiënter gebruikt.

afzuigsysteem boschDrie afzuigsystemen

Het eerste systeem is een inductiekookplaat met een ingebouwd afzuigsysteem. Deze zit in het midden van de kookplaat. Het systeem is voorzien van 10 standen en een PerfectAir sensor. Deze sensor bepaald automatisch hoeveel afzuigvermogen nodig is wanneer u kookt. Het tweede systeem is een losse module. Deze kan tussen twee kleinere inductiekookplaten worden geplaatst. Wanneer u een grotere kookplaat heeft adviseert BOSCH twee modules, één aan beide kanten van de kookplaat. Het derde systeem is de Downdraft. Dit afzuigsysteem is een scherm dat omhoog komt uit uw aanrechtblad. Dit systeem is alleen geschikt voor kookplaten van 80 of 90 cm.

Een Afzuigsysteem voorzien van alle gemakken

Alle afzuigsystemen zijn voorzien van aanraakbediening. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te bedienen. Ze hebben tevens weinig invloed op uw energie rekening. Alle systemen hebben namelijk het energie label A. Over geluidsoverlast hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Door het innovatieve systeem word het geluid nooit harder dan 69 dB. De systemen zijn gemakkelijk schoon te houden, want alle onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser. Ten slotte zijn alle systemen voorzien van een uitgebreide bescherming tegen vocht. Dat mogelijk door morsen of overkoken in het afzuigsysteem zou kunnen vallen.

Klein maar sterk

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de daadwerkelijke kwaliteit van de afzuiging. Deze doet zeker niet onder voor reguliere afzuigkappen. Door de krachtige ventilatoren worden 88% van de kooklucht afgezogen. Daarnaast zijn de systemen voorzien van zeer goede filters. Hierdoor zal geen vet-deeltje of vreemd luchtje blijven hangen, of u nu kiest voor een recirculatie of luchtafvoer systeem. Over ruimte hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De afzuigsystemen zijn geschikt voor iedere keuken met een diepte van 60 cm. of meer.

Wilt u nu zo’n mooi afzuigsysteem van BOSCH? Kom dan langs in onze showroom. We helpen u graag met het uitzoeken van een systeem dat bij uw keuken past.