Inbouwreservoirs en bedieningsplaten voor uw toilet van TECE

TECE bedieningsplaten

Over inbouwreservoirs denkt u waarschijnlijk weinig na. Toch is het een ontzettend belangrijk onderdeel van uw toilet. Zonder spoeling zou u net zo goed een poepdoos in uw achtertuin kunnen plaatsen. Sinds enkele weken verkopen wij inbouwreservoirs van TECE, natuurlijk zijn daarmee ook hun bedieningsplaten opgenomen in ons assortiment.

TECE

TECE is een bedrijf dat vrij nieuw is op de sanitair markt, ze bestaan iets langer dan 25 jaar. In die jaren zijn ze uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven in hun sector. Het is een bedrijf dat sterk inzet op betrouwbaarheid. Wat TECE belooft dat doen ze ook, zegt onze vertegenwoordiger Thomas. TECE heeft tevens verschillende designprijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot award en het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid. Dit betekend echter niet dat TECE ontzettend duur is. Naast de top-lijn beschikt TECE over verschillende lijnen vergelijkbaar met bedieningsplaten van andere merken.

Inbouwreservoirs TECE

Inbouwreservoirs

De inbouwreservoirs van TECE zijn in verschillende maten leverbaar. Zo is het mogelijk om ruimte te besparen in ondiepe toiletten. Deze inbouwreservoirs worden ingemetseld en met uw wand mee betegeld. TECE beschikt ook over inbouwreservoirs met glazen afwerking. Dit design is een interessante toevoeging aan uw badkamer.

Bedieningsplaten

Op het gebied van bedieningsplaten heeft TECE een breed assortiment. De twee mooiste zijn de Lux en Square lijnen. Lux is een met glas afgewerkte bedieningsplaat. Deze is voorzien van ledverlichting en een nabijheidssensor. De square is een metalen bedieningsplaat leverbaar in vele kleuren, van geborsteld RVS tot matzwart, speciaal voor de liefhebbers. De Square serie kan ook afgewerkt worden met glas net als de Loop. De Loop kan echter ook worden afgewerkt met kunststof. Dergelijke ronde knoppen zie je veel in toiletten. Natuurlijk zijn er ook kunststoffen rechte knoppen. Hiervan is de Now een goed voorbeeld. Door het brede assortiment past er altijd wel een bedieningsplaat bij uw badkamer of toilet. Op de afbeelding hieronder ziet u enkele voorbeelden.

TECE bedieningsplaten

In onze showroom liggen al verschillende bedieningsplaten van TECE. Neem eens een kijkje! Wie weet siert TECE binnenkort in uw huis.