MATZWART: Inloopdouche Kuadra met handig frame - Breedveld Keukens en Badkamers

Vorig jaar schreef ik al over de matzwarte lijn van Novellini. Vandaag vertel ik graag iets over een nieuwe aanwinst in deze lijn: de Kuadra inloopdouche. Een prachtige inloopdouche die in matzwart is uitgevoerd. Natuurlijk is deze inloopdouche ook leverbaar in andere kleuren, maar vandaag wil ik graag matzwart even voor u uitlichten. De Novellini Kuadra staat namelijk in deze kleur in onze showroom sinds deze week.

Op de afbeelding is te zien hoe deze inloopdouche in onze showroom siert. Uitgerust met een frame dat als uit één stuk van de ene muur naar de andere muur loopt. Dit frame is niet alleen heel mooi, het is ook erg nuttig. Zo kunt u bijvoorbeeld handdoeken aan het frame hangen, het loopt namelijk langs de buitenkant van de wand. In combinatie met meer matzwarte elementen komt deze wand natuurlijk helemaal tot zijn recht, zoals hieronder te zien is.

Dit frame is niet het enige uit de Kuadra serie dat er prachtig uit ziet in matzwart, hieronder ziet u een mooi voorbeeld met vakjes in het glas, dit geeft uw badkamer een industriële uitstraling. In uw showroom vertellen we graag over alle andere opties in matzwart!