Het Type badmeubel van Thebalux - Breedveld Keukens en Badkamers

Type van Thebalux meubel
Wout Breedveld 4 februari 2021 Geen reacties

Het Type meubel van Thebalux is al jaren een topper in ons assortiment. Dit badmeubel biedt veel mogelijkheden voor een vriendelijke prijs. Er valt te variëren met maten, grepen, spiegels en nog veel meer! Iedereen kan het perfecte badmeubel vinden!

Een scala aan kleuren

Elk jaar wordt Type aangevuld met nieuwe kleuren. In totaal zijn er elf verschillende tinten beschikbaar. Natuurlijk is het klassieke hoogglans wit van de partij. Dit is de enige glanzende effen kleur. Een matte afwerking biedt vier kleuropties: Wit, Grijs, Antraciet en Zwart. Naast alle effen opties is er een arsenaal van structuur frontjes, vijf houtlooks en één betonlook. Bij het hout bestaat de keuze uit drie soorten eikenhout, verkoold hout en de nieuwste toevoeging: Congo Brown.

Congo Brown is te bewonderen in onze showroom, met een bijpassende hoge kast. Zoals te zien is op de foto’s hieronder. Op de andere foto is een Type badmeubel uitgevoerd in Beton Zilver te zien, zoals wij de geplaatst hebben bij een badkamer renovatie.

Wastafelopties bij uw Type badmeubel

Type biedt twee keramieken wastafels. De eerste heeft een prachtig vlak design, met veel ruimte om spullen neer te zetten. Het tweede design, te zien op de foto met het Congo Brown meubel, heeft juist een brede diepe bak, hierdoor is er juist geen ruimte om spullen neer te zetten. Wel kunt u gemakkelijker met twee mensen tegelijk tandenpoetsen.

Naast keramieken wastafels biedt Thebalux ook de optie van een waskom. Deze is leverbaar in rond en vierkant in de kleuren wit, grijs en zwart.

Behalve keramiek is er ook de optie van een Solid Surface wastafel. Deze is gemaakt van gietmarmer en is leverbaar in wit, grijs en antraciet. In onze showroom vertellen we u graag meer over wastafels.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een badkamermeubel is niet compleet zonder spiegel. Type heeft hier wederom verschillende opties. Een spiegel omrand met licht zodat u perfect verlicht wordt bij het opmaken? Geen probleem. Een spiegel met ingebouwde scheerspiegel? Ook geen probleem! Een Spiegel met rgb-verlichting? Ook al geen probleem!

Een oude vertrouwde spiegelkast, hieronder te zien, is ook mogelijk net als een gewone spiegel met ingebouwde verlichting of opbouwlamp.

Type van Thebalux meubel

Type badmeubel heeft veel mogelijkheden!

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met een Type badmeubel. Daarover vertellen wij u graag meer in onze showroom. (ijs, weder en lockdown dienende) Is Type niet het juiste meubel voor u? Dan hebben we nog vele andere modellen in ons assortiment! Kijk bijvoorbeeld eens naar onze ronde meubels.