Kleur in de keuken, nieuwe fronten! - Breedveld Keukens en Badkamers

Mathijs Breedveld 18 december 2021 Geen reacties

Kleur keert terug naar de keukenwereld! Eigenlijk is het nooit echt weggeweest. Dit jaar wordt ons assortiment wederom uitgebreid met een paar prachtige fronten in verschillende kleuren. Groen, blauw en rood komen ons kleurenpalet versterken in kunststof en lakfronten. Nu kunnen kleuren in ieder budget worden toegepast!

Groen

Groen is er in twee tinten: het zachtgroene salie en het donkere zwart-groen. De eerste kleur is leverbaar in melamine en verschillende lakfronten. Bijvoorbeeld het effen Porto, zoals te zien is op de foto uit onze showroom. De mogelijkheden met lak zijn echter veel groter dan alleen effen fronten. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk streepje of het prachtige Cambridge kaderfront, te zien op de foto.

Zwart-groen biedt dezelfde mogelijkheden als salie. Dit front is ook leverbaar in melamine. Dit maakt deze prachtige dennengroen, net als salie, beschikbaar voor een breed budget. Een geweldige toevoeging in onze collectie. Deze kleur geeft een keuken luxe uitstraling, zoals te zien is op de afbeelding.

Blauw

Blauw komt net als groen in twee tinten: de donkere zwart-blauw en het lichte storm grijs. Beide kleuren zijn wederom leverbaar in lak en melamine fronten.

Het lichte storm grijs past prachtig bij een beton of steen look, zoals te zien is op de foto hieronder. Een rustig samenspel van grijstinten met toch een persoonlijke touch. De donker blauwe tint geeft een minimalistische uitstraling. In combinatie met witte tinten lijkt het bijna een zwart-wit contrast, maar wederom brengt de kleur een subtiele twist.

Rood

Ten slotte is er nog rood. Wederom in twee tinten: Het lichte marsala en het donkere acai. Hier is het helaas wel zo dat de marsala kleur alleen leverbaar is in lakfronten. Deze rood-roze kleur wordt vaak gecombineerd met grijstinten, maar zou ook prima samen gaan met een donkere houtlook.

Acai is leverbaar in lak en melamine. Deze wordt gecombineerd met grijstinten op de foto. De ladekast laat prachtig zien dat onze fronten niet alleen voor een keuken kunnen worden gebruikt. Deze stijlvolle kast past ook goed in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

Bekijk het in onze showroom!

In onze showroom kunt u al deze kleuren bewonderen. Samen met u zoeken wij dan de perfecte kleur voor uw keuken!