Installatiebedrijf en verkoper van keukens en badkamers - Breedveld Keukens en Badkamers

Wout Breedveld 1 september 2017 Geen reacties

Het komt nogal vaak voor dat er een klant de winkel binnenkomt en vol verbazing zegt ‘ik wist niet dat jullie ook keukens hadden.’ Wat echter nooit wordt gezegd is ‘ik wist niet dat jullie ook installatiemateriaal hadden.’ Klanten hebben niet door hoeveel Breedveld voor ze kan betekenen. Wij verkopen en plaatsen niet alleen keukens en badkamers, wij zijn een installatiebedrijf. U kunt bij ons terecht voor allerlei installatiemateriaal. We hebben veel op voorraad van stopcontacten tot knelfittingen.

Installatiemateriaal

Voor veel materiaal gaat een thuisklusser al snel naar de bouwmarkt. Dit lijkt een voordelige optie maar in de praktijk zijn veel bouwmarkten duurder dan Breedveld. Daarnaast verkopen wij alleen producten van topkwaliteit. Net als bij een bouwmarkt kunt u producten waarover u niet tevreden bent retourneren.

Installatiewerkzaamheden

Naast installatiemateriaal kunt u Breedveld ook inhuren voor installatiewerkzaamheden. Als installatiebedrijf houdt Breedveld zich al 41 jaar bezig met deze werkzaamheden. Wij houden ons, bijvoorbeeld, bezig met het oplossen van storingen of het verhelpen van lekkage. Onze monteurs hebben veel ervaring op dit gebied.

Installatiebedrijf
Van fitting tot stopcontact.

Zelfs wanneer uw keuken en/of badkamer niet door ons is aangelegd bent u van harte welkom bij installatiebedrijf Breedveld.