Breedveld geeft een nieuwe draai aan uw badkamer

Wout Breedveld 9 september 2017 Geen reacties

Uw badkamer is een ruimte waarvan u dagelijks gebruik maakt. Daarom is het belangrijk dat deze van alle gemakken voorzien is. Daarnaast is het uiterlijk natuurlijk belangrijk, het moet een ruimte zijn die bij uw smaak past. Breedveld heeft vele mogelijkheden voor uw badkamer. Wij beschikken over een ruim assortiment en 41 jaar ervaring. Enkele maanden geleden hebben we al iets geschreven over de mogelijkheden voor een toilet en vandaag doen we dat voor een badkamer.

badkamer voor en na

Indeling van uw badkamer

Eén van de belangrijkste elementen bij het kiezen van een badkamer is de indeling. Zeker wanneer het om een kleine ruimte gaat is het belangrijk deze zo goed mogelijk te benutten. Een kleine verandering kan al een groot verschil maken. Op de foto is een goed voorbeeld te zien. Het oude hoekbad is vervangen door een gewoon bad. Hierdoor kon de wc verplaatst worden en kwam er meer ruimte vrij bij de wastafel voor een hoge kast. De badkamer oogt ruimer en er is meer plaats om spullen op te bergen.

Badkamermeubels

Op de foto is een badmeubel met een dubbele wastafel te zien. Hetzelfde meubel kan ook in andere maten met één wastafel worden geleverd. Zo is het met de meeste meubels in onze winkel. Op die manier is er altijd wel een meubel dat bij u past. Daarnaast is een wastafel zonder meubel natuurlijk een optie. Hét topmeubel van dit moment is STEF, door over kunt u hier meer lezen.

Baden en douches

Baden zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Een leuke optie voor ieder bad is een whirlpoolsysteem. Tegen een meerprijs kunnen bijna alle baden in een bubbelbad veranderd worden. Verder is er nog het instap-bad. Dit bad is voorzien van een deurtje. Hierdoor hoeft u alleen maar over een kleine drempel heen te stappen wanneer u in bad gaat. Op het gebied van douches is de belangrijkste ontwikkeling het verdwijnen van de douchebak. Douchecabines worden tegenwoordig op de vloer geplaatst. De badkamer oogt ruimer omdat de tegels over de gehele vloer lopen. Daarnaast is een inloopdouche een goede optie. Voor een douchekop zijn er talloze mogelijkheden. Van de simpelste handdouche tot de grootste regendouche.

Bent u nu benieuwd wat Breedveld voor uw badkamer kan betekenen? Kom dan langs in de showroom voor advies.