Modern zingen onder de douche met bluetoothspeakers

Wout Breedveld 23 september 2017 Geen reacties

Zingen onder de douche, we zien het veel in films en op TV. Veel van ons doen het zelf ook. Het is goed voor je humeur en verlaagt stress. Even heerlijk galmen en je kunt er weer tegen aan.

Dit zingen doen we vaak uit de losse pols, hele opera’s worden gezongen zonder begeleiding. Maar wist u wel dat dit veel beter kan? Bij Breedveld hebben wij verschillende bluetooth-luidsprekers in ons assortiment. De Grohe Aquatunes is speciaal gemaakt voor in de douche.

Deze luidspreker van Phillips en Grohe kan aan de glijstang van uw douche bevestigt worden. Daarom is hij gemakkelijk te plaatsen in uw badkamer. Deze wordt geleverd inclusief oplaadstation. Door de samenwerking met Phillips biedt deze luidspreker een uitstekende geluidskwaliteit. Hiermee tilt u uw doucheconcerten naar een hoger niveau.

douche speaker

Staat u nu te trappelen van enthousiasme? Kom dan langs in de winkel! Dan kunt u vandaag nog uw smartlappen laten galmen! En is een luidspreker in de douche niet genoeg? Dan hebben we er ook één speciaal voor in de keuken, inclusief twee stopcontacten en één USB poort om uw telefoon op te laden.