Stopcontacten, creatieve oplossingen met stroom in de keuken

Wout Breedveld 4 november 2017 Geen reacties

Wat is er nou nog te verbeteren aan een stopcontact? Er moet gewoon stroom uit komen en that’s it. Toch zijn er vele leuke vernieuwingen die stopcontacten in uw keuken veel leuker en mooier kunnen maken. Van uittrekbare stekkerdozen tot muziek zuilen, het kan allemaal. Onze leverancier Naber beschikt over een uitgebreid assortiment.

naber stopcontacten

Uittrekbare toren

In hun assortiment hebben zij bijvoorbeeld een uittrekbare stekkerdoos. Deze toren van drie stopcontacten is te plaatsen in boven- en onderkasten. Deze kunt u uittrekken door middel van een handige knop. De meeste stekkers kunnen gewoon blijven zitten wanneer de toren is opgeborgen. Zo oogt uw keuken strakker, want alleen de afdekplaat is te zien. Een nadeel van deze toren is wel dat hij meer ruimte in neemt in uw kastje dan andere modellen.

Inbouw stopcontacten

Twist stopcontacten

Een andere goede optie is een verticale stekkerdoos. Deze neemt meer ruimte in op uw blad, maar minder in uw kastjes. Dergelijke stekkerdozen zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Waaronder één met drie stopcontacten, één met twee stopcontacten en een usb-lader en één met twee stopcontacten in een twist systeem. Een voorbeeld van dit twist systeem is te zien op de foto. Verder zijn er verschillende modellen die beschikken over draadloos opladen. Deze zijn leverbaar in verschillende modellen, waaronder één die compleet verborgen is in uw aanrechtblad. Draadloos opladen werkt met de meeste nieuwere telefoons.

Opbouw stopcontacten

Natuurlijk zijn er naast al deze inbouwsystemen ook opbouwsystemen. Deze zijn niet zo mooi verborgen, wel zijn ze beschikbaar in verschillende mooie designs. Sommige modellen passen bijvoorbeeld perfect in de hoek van een hoek keuken. Een van de mooiste opbouwmodellen is de muziek zuil. Dit is een zuil met een bluetooth luidspreker, twee stopcontacten en een usb-lader. Zo kunt u gemakkelijk muziek luisteren tijdens het koken.

Deze systemen kunnen wij gemakkelijk plaatsen tijdens een keukenrenovatie, maar in bestaande keukens is er ook veel mogelijk. Bent uw benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Kom dan eens langs in onze winkel!