Keukenapparatuur in retrostijl met de nieuwe retrolijn van Etna

etna retro keukenapparatuur
Wout Breedveld 30 december 2017 Geen reacties

Bent u klaar met alle strakke keukenapparatuur van tegenwoordig? Neem dan een reisje terug in de tijd met Etna. Etna heeft namelijk een nieuwe retrolijn. Kies nu voor een mooie retro magnetron of koelkast om jouw keuken af te maken! Jouw keuken rockt met de Etna retrolijn.

etna retrolijn keukenapparatuur

etna retrolijn keukenapparatuur magnetron keuken

De collectie keukenapparatuur is nog niet heel uitgebreid, één type magnetron en twee types koelkasten. De magnetron is een vrij normale magnetron. Een inhoud van 20 liter, 12 kookprogramma’s, 3 ontdooiprogramma’s en een duidelijke digitale display. Wat het speciaal maakt is het design. Een retro look met mooie afgeronde hoeken, grote chromen handgreep en dito toetsen en knoppen. Deze magnetron is leverbaar in vier retrokleuren, zwart, beige, oud blauw en turquoise. Alle gemakken van tegenwoordig in een oud jasje.

etna retro keukenapparatuur koelkast

Hetzelfde geld voor de koelkasten. Deze is leverbaar als koelkast met vriesvak van 154 cm en koel-vriescombinatie van 194 cm. De eerste is leverbaar in zwart, beige, rood en grijs. De combinatie is alleen leverbaar in zwart en beige. In beide modellen keert het mooie ronde design weer terug, dat geeft de koelkasten echt een retro look. Verder zijn de koelkasten voorzien van een mooie ouderwetse handgreep. Natuurlijk keren alle gemakken van de huidige tijd wel terug. Glazen legplanken, led verlichting, groente la enzovoort. Beide vallen in de energieklasse A++ of A+++ en geluidsklasse A. Geen zorgen over energie en geluid dus.

 

De koelkasten en magnetrons zijn vrijstaand en daardoor dus gemakkelijk te plaatsen. Wilt u nu dat uw keuken rockt? Kom dan langs in onze winkel voor de Etna retrolijn!