Bad voor het nieuwe jaar: het ligbad 'Still' van Riho

Riho Still bad
Wout Breedveld 23 december 2017 Geen reacties

Riho Still bad

 

Nieuw jaar, nieuw bad? Riho brengt op de drempel van 2018 hun nieuwe ligbad ‘Still’ uit. Een strak design afgewerkt met leuke details. Natuurlijk is ‘Still’ een geweldig comfortabel ligbad. Riho’s doel was een bad waarin u kunt zitten als een fauteuil.

Design

Dat over design is nagedacht is meteen te zien aan het bad. Alles wat niet nodig is, is weggelaten om een zo strak mogelijk geheel te maken. De rand van het bad is, bijvoorbeeld, twee centimeter hoog, hierdoor beginnen de tegels eerder en oogt de buiten kant van uw ligbad mooier. Verder is het afvoer een wit vierkantje in het bad. Dit valt veel minder op dan de meer gebruikte chromen afvoer. Riho maakt al 30 jaar acrylbaden en staat voor en goede kwaliteit. Dus het ligbad is niet alleen strak maar gaat ook nog eens lang mee.

Riho Still bad afvoer

Comfort

Aan uw gemak is ook gedacht. Het design is natuurlijk gericht op een fijne lighouding. Dit kan nog worden aangevuld met een badkussen aangepast op dit ligbad. Dit badkussen ligt niet alleen lekker maar is ook uitgerust met led verlichting. De lampen van de badkamer kunnen uit. Uw bad verspreidt zelf een warm, dimbaar licht. Dit kussen is leverbaar in wit en antraciet. Ten slotte kunt u een stijlvol legplankje toevoegen aan uw ligbad. Daarop kunt bijvoorbeeld een heerlijk glaasje wijn kwijt, zoals op de afbeelding te zien is.

Het Riho ‘Still’ ligbad, biedt u dus gemak en een mooi design. Wij hebben hem helaas nog niet in de showroom, maar we geven u graag meer informatie en een flyer.