Novellini bied naast chromen douches nu ook zwart en wit

novellini black young 2.0
Wout Breedveld 17 februari 2018 Geen reacties

Of u nu voor een inloopdouche of douchecabine kiest, grote kans dat het frame van uw douche chroom is. U kunt het zo minimalistisch of gezellig maken als uw wilt, maar het frame blijft dezelfde kleur. Tot nu toe, althans. Novellini heeft nu een black & white collectie. Deze biedt op geselecteerde douches nu de optie van zwarte en witte frames. Op deze manier kunt u uw badkamer nog persoonlijker maken.

novellini black young 2.0Novellini Black

Een goed voorbeeld van de black collectie is de Young 2.0 douche. Dit model is in zijn chromen variant te zien in onze showroom. De cabine maakt zo min mogelijk gebruik van frames, daardoor oogt deze zeer strak. Wanneer u bij dit model kiest voor een zwart frame geeft dit uw badkamer een industriële look. Het zwart van het frame geeft een goed contrast met witte tegels en voegt daarmee levendigheid toe aan een uw badkamer. Novellini geeft de tip om Young 2.0 in zijn zwarte variant te combineren met Novosolid, een zwarte douchebak met natuursteenlook. Dit is zeker een leuke optie, maar doorlopende tegels op uw douchevloer is zeker net zo mooi.

Novellini White

Een douche waar wit een leuke optie is de douchecabine Skill. Deze douche heeft niet alleen een wit frame maar ook een witte achterwand. Het wordt één strak, minimalistisch geheel. Skill is naast een douche ook een stoomcabine. Hierdoor komt u helemaal tot rust. Skill is te combineren met allerlei tegels. U kunt het rustige wit combineren met een houtlook of gekleurde tegels om een speelser geheel te creëren, of de minimalistische look door trekken met lichtgrijze of juist donkere tegels.

Naast het chroom bied een zwart frame u de meeste mogelijkheden. Witte cabines zijn er in minder varianten. Bij Novellini bent u, ongeacht de kleur, verzekerd van kwaliteit. De frames zijn degelijk en het glas is zeer sterk. Mocht het toch breken dan valt het uit een in kleine stukje. Over scherven hoeft u zich geen zorgen te maken. Daarnaast zijn alle glaswanden voorzien van een antikalk behandeling, hierdoor heeft u aanzienlijk minder last van kalk. Op het gebied van glas is personalisatie ook mogelijk. Er zijn verschillende motieven, kleuren en structuren.

In onze showroom hebben we verschillende douches van Novellini, waaronder Young 2.0. Kom eens langs! Wij geven u graag advies.