Breedveld geeft een nieuwe draai aan uw toilet - Breedveld Keukens en Badkamers

toiletrenovatie door breedveld 4

Koning, keizer, admiraal naar het toilet gaan ze allemaal.

Ieder mens maakt dagelijks gebruik van zijn of haar wc. De laatste jaren is er maar weinig veranderd aan het toilet, de toiletpot heeft zich permanent gevestigd. Toch is er altijd ruimte voor iets nieuws, dat het gemak vergroot en uw wc mooier maakt.

Een nieuwe draai aan uw toilet

Functionaliteit van uw toilet

In de meeste huizen is het reservoir al verstopt in de muur door middel van een inbouwreservoir, waardoor de toiletpot met toebehoren minder ruimte inneemt. Hierdoor oogt uw wc ruimer. Maar dit is oud nieuws, een echte innovatie is de randloze toiletpot. Deze heeft niet, zoals alle andere toiletpotten, een spoelrand waar het water uitkomt, maar spoelt vanuit één plek. Dit scheelt heel veel schoonmaakwerk, want de spoelrand is lastig schoon te maken.

Uiterlijk van uw toilet

De functionaliteit van een toilet is de ene kant van het verhaal. Het oog wil ook wat! Het uiterlijk van een toilet is bijna net zo belangrijk als het nut. Bij Breedveld zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends op dit gebied. Vooral op het gebied van tegels leuke nieuwe opties. Zoals bijvoorbeeld een tegel met houtlook. Zo maakt het niet uit wanneer uw want nat wordt, terwijl hij er uit ziet als echt hout. Daarnaast is al enkele jaren de betonlook in opkomst. Eerst ging het vooral om de vloer, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om uw hele wc met een dergelijke tegel in te vullen.

Breedveld biedt uw de mogelijkheid een nieuwe draai aan uw toilet te geven. Renovaties en plaatsingen worden zoals altijd vakkundig uitgevoerd door onze eigen monteurs. Zo kunt u weer jaren vooruit.