Een bezoek aan de ATAG huisshow - Breedveld Keukens en Badkamers

Wout Breedveld 18 oktober 2019 Geen reacties
ATAG

Vorige week hebben wij de ATAG huisshow bezocht. Elk jaar kunnen wij hier de nieuwste producten van Pelgrim, Etna en ATAG bewonderen. Dit jaar konden we 3-in-1 ovens, Free Area inductiekookplaten en nog veel meer nieuwe apparaten bekijken!

Een Free Area inductiekookplaat

ATAG

Het grootste nieuwtje bij ATAG was de Free Area inductiekookplaat. Deze inductiekookplaat bestaat volledig uit flex-zones, u kunt op elke plek op de plaat een pan zetten. Wanneer u een plan verplaatst kan deze slimme kookplaat dat aanvoelen en zal hij vermogen gaan geven op een andere gedeelte van de kookplaat. Daarnaast konden we een ATAG 3-in-1 oven bewonderen, dit is een combinatie van een volwaardige magnetron, oven en stoomoven. Met de slimme ingebouwde programma’s wordt bakken en braden nog gemakkelijker. Daarnaast kwam ATAG nog met nieuwe plafondafzuigkappen en inbouw koffiezetapparaten.

Pelgrim

Pelgrim komt dit jaar met een witte afzuigkap. Een afzuigkap hoeft nu niet meer zwart of RVS te zijn. Zo past een afzuigkap beter en verschillende interieurs. Daarnaast hebben de koelkasten en vriezers van Pelgrim een upgrade gehad, net als de inductie kookplaat met afzuiging. Hierdoor wordt de kwaliteit van deze apparaten nog beter. Ten slotte heeft ook Pelgrim een 3-in-1 oven in het assortiment opgenomen. Hierover kunt u meer lezen op https://www.3in1oven.nl.

Een 3-in-1 oven van Pelgrim

Etna

Op het gebied van Etna is de grootste vernieuwing de nieuwe kleur: Black Titanium. Deze kleur past perfect in een strakke keuken. Het oogt meer premium dan de gewone RVS kleur. Daarnaast hebben ze nieuwe vrijstaande koelkasten, meer kleuren in de retrolijn en nieuwe inductiekookplaten.

Etna Black Titanium

Van alle nieuwe dingen interesseert ons de 3-in-1 oven wel het meest. Door de slimme snufjes die hier zijn ingebouwd, wordt elke maaltijd in een hand omdraai lekkerder. Over deze ovens en alle andere noviteiten vertellen we u graag meer in onze winkel!