Matzwart: Haalt u het in 2020 in huis? - Breedveld Keukens en Badkamers

Wout Breedveld 2 januari 2020 Geen reacties

Matzwart je ziet het tegenwoordig overal! In het hele huis kan deze kleur een leuk accent geven, zeker in de keuken of badkamer. U kunt zelfs uw hele keuken in zwart laten uitvoeren, compleet met bijpassende apparatuur. Volgens mij is zwart een kleur die net zo tijdloos wordt als wit al jaren is geweest. Een hippe kleurkeuze waar u nog jaren van kunt genieten!

matzwart keuken ATAG
Keuken in matzwart met bijpassende ATAG apparatuur

Matzwart in de keuken

Een matzwarte keuken met bijpassende ATAG apparatuur, prachtig plaatje niet? Het licht gekaderde frontje geeft deze keuken een speels accent, tussen het strakke zwart. Natuurlijk hoeft niet de hele keuken matzwart. In ons assortiment hebben wij ook prachtige zwarte grepen. Dit geeft een prachtig contrast met een witte keuken of een lichte betonlook. Ten slotte zijn er natuurlijk de matzwarte keukenbladen. Hiermee zijn heel veel combinaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een mooie warme houtlook met zo’n strak blad

Matzwart Grohe Minta
De GROHE Minta

Matzwarte kranen

Natuurlijk zijn er voor zowel de badkamer als de keuken een scala aan matzwarte kranen. Bijvoorbeeld de GROHE Minta. Een elegante keukenkraan die naast chroom ook uitgevoerd kan worden in matzwart. Zoals hieronder te zien is. Een matzwarte wastafelkraan voor in de badkamer zal zeker niet misstaan. Bijvoorbeeld naast een waskom op een badmeubel, zoals op deze foto te zien is.

Matzwart kranen damixa
Matzwart in de badkamer

Matzwarte badkamer

Matzwart
Novellini Kuadra douchewand

Wat dacht u van en douchewand met een matzwart frame, prachtig toch? Novellini heeft verschillende opties voor douches met matzwarte afwerking, maar het Kuadra frame spant toch wel de kroon. Deze douchewand kunt u ook bewonderen in onze showroom. Tenslotte kunt u kiezen voor een meubel met matzwart. Door bijvoorbeeld te gaan voor een zwarte onder, een zwarte waskom of zoals hieronder te zien is bij badmeubel TYPE een matzwart frame. Dit geeft een badkamer een industriële uitstraling.

Type
Badmeubel TYPE van Thebalux

In onze showroom vertellen we u graag meer over matzwart, of elke andere keuken of badkamer. Wij hebben er zin in, in 2020!