De 3 in 1 oven van Pelgrim - Breedveld Keukens en Badkamers

Over smaak valt zeker wel te twisten! Iedereen heeft zo zijn voorkeuren als het gaat om smaak. Niet alleen met smaak kun je alle kanten op, ook de kooktechnieken zijn in te delen in verschillende categorieën. Ga je voor een makkelijke en snelle bereiding of kies je voor de uitgebreide technieken? Breedveld vertelt u graag over de mogelijkheden van een Pelgrim 3 in 1 oven!

Verschillende fases

Je kunt gerechten grillen, bakken, stomen en opwarmen, of in verschillende fases koken. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees (fase1), daarna verwarm je het vlees met hetelucht (fase 2) en laat het vlees in de laatste fase garen met stoom (fase 3). Op deze manier van koken, blijft het vlees lekker mals en de buitenkant heerlijk knapperig. Verschillende fases zijn vooraf in te stellen en voortaan in één apparaat te bereiden in de 3 in 1 oven van Pelgrim.

Functies van de 3 in 1 oven

1. Ontdooien

Ben je vergeten om op tijd brood of eten uit de vriezer te halen? Je kunt eenvoudig producten ontdooien in de 3 in 1 oven door gebruik te maken van de magnetronfunctie. Je hebt snel een boterham, stukje vlees of vis ontdooid.

2. Snel voorverwarmen en borden verwarmen

Dankzij de TFT-display met tiptoetsbediening en draai-/drukknop heb je de 3 in 1 oven binnen no-time voorverwarmd en is hij klaar om gerechten op te warmen. Tevens is het mogelijk om de borden in de oven te verwarmen, zodat het eten langer warm en smaakvol blijft op je bord.

3. Regenereren

Wil je gerechten later op de dag of op een andere dag opdienen? Kies dan voor de functie regenereren. Het voordeel van regenereren is dat je gemakkelijk gerechten opwarmt in de stoomoven en hierdoor de gerechten net zo smaakvol zijn als de dag van bereiding. Dit is een groot voordeel in vergelijking met andere opwarmtechnieken.

4. Sous-vide

Door gerechten sous-vide te garen (vacuümgaren), worden ze gelijkmatig gegaard waardoor smaak, vitamines en mineralen behouden blijven. Bij vacuümgaren heb je geen olie of boter nodig waardoor je vetvrij en gezond kookt.Voor alle thuiskoks

Of je nu gek bent op het bakken van een taart, het maken van lasagne, het snel bereiden van groente, vis, rijst of pasta of het uitgebreid grillen van lekker stukje vlees? De oven is geschikt voor alle thuiskoks! Wanneer u zo’n slim apparaat door onze vakkundig laat installeren door onze monteurs is succes verzekerd!