ATAG apparatuur – We love to cook - Breedveld Keukens en Badkamers

ATAG

Iedereen kookt weleens thuis, maar niet iedereen is een kookliefhebber. De kookliefhebber geniet met volle teugen van het koken en heeft daar graag goede apparatuur bij. ATAG apparatuur is perfect voor elke kookliefhebber, wil je graag gezelligheid, ben je een echte fijnproever of streef je naar perfectie? In alle gevallen heeft ATAG de apparatuur voor jou! Aan de hand van verschillende thuischefs vertellen we graag iets over wat ATAG te bieden heeft.

Maak kennis met de social cook: Saar

ATAGSaar is de moeder die dagelijks een gezonde maaltijd voor haar gezin kookt. Snel, makkelijk en zonder al te veel poespas. In het weekend vindt Saar het leuk uit te pakken qua koken, te experimenteren met verschillende ingrediënten en nieuwe gerechten uit te proberen. Saar laat haar gezin, haar vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten. Haar keuken is een sociale ontmoetingsplek binnen het huis en van alle gemakken voorzien. Alle apparaten die ze nodig heeft zitten in haar keuken. Deze zijn functioneel, makkelijk te bedienen en haar inductiekookplaat biedt voldoende ruimte voor verschillende pannen tegelijk.

Maak kennis met de pleasure seeker: Lukas

ATAG

Lukas heeft plezier in het koken en is altijd op zoek om nieuwe gerechten te leren bereiden. Voor hem is het een sport om van iets simpels als een gebakken eitje iets bijzonders te maken. Lukas heeft een druk sociaal leven waardoor uren in de keuken staan niet in zijn schema past. Hij wil echter wel snelle en gezonde gerechten bereiden passend bij zijn levendige culinaire fantasie. Lukas laat zich graag inspireren door Pinterest, reisprogramma’s en foodmarkten. De keuken van Lukas past bij zijn industriële inrichting. Functioneel maar van alle gemakken voorzien.

Maak kennis met de semi-pro: Idris

ATAG

Idris is een sophisticated, selfmade man die houdt van goede kwaliteit en design. Koken is zijn passie. Idris heeft de drang zichzelf steeds uit te dagen en te overtreffen. Hij beheerst veel verschillende kooktechnieken wat hem veeleisend maakt betreft zijn kookapparatuur. Een vacumeer- en warmhoudlade zijn een must in zijn keuken. Zijn passie voor koken deelt hij graag met zijn vrienden.

Kom langs in onze showroom!

In onze showroom vertellen we graag meer over de mogelijkheden die ATAG biedt voor uw keuken. Van inductiekookplaten, met of zonder ingebouwde afzuiging, tot ovens uit de blacksteel-lijn, afgewerkt met donker rvs. Er is van alles mogelijk!