Grohe Colors: Kranen met kleur in de keuken en badkamer!

Mathijs Breedveld 17 augustus 2021 Geen reacties

Bij het uitzoeken van een keuken of badkamer speelt individueel design een grote rol. Het gaat niet om zomaar een keuken of badkamer, het gaat om úw keuken of badkamer. Dankzij de Grohe Colors Collectie is er een brede keuze in gekleurde kranen. Naast chroom kunt u kiezen uit zeven andere kleuren. Allemaal leverbaar met bijpassende douches en accessoires.

Grohe Colors: Hard Graphite

Hard Graphite is een donkergrijze kleur die in elke ruimte zorgt voor een stijlvol accent. Deze is prachtig te combineren met houtlook of betonlook. In onze showroom hebben wij een toiletopstelling die volledig is uitgerust met een kraan en accessoires in Hard Graphite, zoals te zien is op de foto hiernaast. De kleur is leverbaar in glanzende of geborstelde afwerking.

Super Steel

Het geborstelde broertje van chroom. Deze kleur wordt vaak toegepast in de keuken. Spoelbakken zijn vaak geborsteld rvs, daar past deze kleur perfect bij. (Al zijn er voor spoelbakken natuurlijk vele andere opties) In de badkamer is deze kleur ook toe te passen. Met Super Steel kiest u voor een moderne en functionele look.

Grohe Colors

Cool Sunrise

Maak een luxe statement met de gouden kleur Cool Sunrise. In de glanzende uitvoering geeft deze kleur een glamour tintje aan elke badkamer. Gecombineerd met zwarte tegels is het plaatje helemaal compleet, zoals hieronder te zien is. Natuurlijk is deze kleur veel breder toepasbaar. In de matte afwerking past het perfect in een retro interieur, bijvoorbeeld in combinatie met een groene tegel.

Grohe Colors

Warm Sunset

Het warme brons van Warm Sunset geeft een gezellig accent. Combineer hem met wit en zandtinten en er ontstaat een heerlijke ruimte om in te relaxen. Zoals u hieronder kunt zien. Deze kleur, glanzend of geborsteld, laat het warme van een ruimte er uit springen. Warm Sunset is in erg veel situaties toe te passen. De kleur ziet u ook terug in onze showroom.

Grohe Colors

Alle kleuren uit de Grohe Colors Collectie gaan langer mee dan regulier chroom. Door de techniek die Grohe gebruikt hoeft u zich niet zorgen te maken over slijtage. Meer hierover in onderstaande video.

Wanneer uw interesse is gewekt voor de Grohe Colors Collectie bent u van harte welkom in onze showroom! Hier kunt u alle opties rustig bekijken.