Tegels: Vernieuwing in de showroom! - Breedveld Keukens en Badkamers

Een showroom veranderd continu, de trends gaan snel tegenwoordig. Gelukkig hebben wij onze showroom weer aangevuld met de nieuwste tegels. Over de trends in de tegelwereld vertelden wij u al in een vorige blog. Vandaag kunnen we laten zien welke er zijn opgenomen in onze toonzaal!

Hout nog steeds hip!

Onze showroom is aangevuld met hout. Voor de Borealis serie is de fabrikant naar een Nederlandse parketboer gegaan en heeft daar van de drie best lopende vloeren een aantal planken gekocht. Deze planken zijn in Italië gescand en vervolgens omgezet naar en print voor de tegels. U komt niet meer dezelfde print twee keer tegen in uw badkamer door een grote variatie aan (66 ‘planken’) bij dit keramisch parket. Natuurlijk kan deze tegel ook toegepast worden in de keuken en andere delen van het huis. Zeker wanneer u gebruik maakt van vloerverwarming zijn tegels aan te raden, hierover lees u meer op: meerwaardevantegels.nl.

Kleine tegels zijn weer terug in onze showroom!

Jarenlang nam het aanbod in kleine tegels af maar ze zijn echt terug van weggeweest. In onze showroom zijn de Block en Harmony serie van Sottocer te bewonderen. Leverbaar in verschillende tinten, bijvoorbeeld pastel groen, roze of blauw en glanzend of mat afgewerkt. De 15×15 cm. variant is prachtig in de landelijke keuken. De 7,5×30 variant staat goed in een moderne badkamer met visgraat patroon. Natuurlijk is er veel meer mogelijk! We hebben ook een breed scala aan strookjes van Terre D’Azur voor een knallende kleur!

Van klein naar groot

De pasteltinten verspreiden zich van klein naar groot. Fabrikant Marrazzi brengt groen, roze en blauw naar tegels van 120×40 cm. De matte afwerking geeft een moderne uitstraling met een kleurrijk accent. In hetzelfde formaat is Marrazzi gekomen met een assortiment in marmerlooks. Zo kunnen we natuursteen fanaten weer van dienst zien met verschillende kleuren en aders.

Nieuwe tegels aan de wand

Ten slotte zit er ook iets nieuws op de wand geplakt in onze showroom. Eén badkameropstelling wordt vernieuwd met een prachtige betonlook van Sphinx in zwart en wit, daarover meer in een volgend blog. Daarnaast worden twee badmeubelopstellingen uitgedost met accenttegels. De eerste is een tegel met een blauwe print, te zien op de afbeelding aan het begin van dit artikel. Bij een andere opstelling komt ook een leuk printje. Door een combinatie van steen en hout geeft het een leuke onderbreking in een ‘outdoors’ badkamer.

Benieuwd naar onze tegels? Of opzoek naar een nieuwe badkamer? U kunt op afspraak bij ons langs komen. Neem vandaag nog contact op! www.breedveld.nu/contact