Grohe Red, kokend heet water uit uw keukenkraan - Breedveld Keukens en Badkamers

Grohe Red nieuw

Kokend water uit uw keukenkraan? Met Grohe Red is het mogelijk! Dit kraansysteem kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in uw huidige situatie. Zo heeft u direct toegang tot kokend water terwijl er nog steeds koud en warm water uit dezelfde kraan komt. Het geeft u optimaal gemak. U kunt Grohe Red in onze showroom bekijken en testen. Het gemak van deze kokend water kraan is groot!

Grohe Red nieuw

Grohe Red

Grohe Red heeft een boiler die 5,5 liter continu kokend heet houdt. Hij is gemakkelijk aan te sluiten omdat de boiler in bijna alle keukenkastjes past. Daar komt nog bij dat de boiler zelf er niet verkeerd uit ziet, Grohe noemt hem zelf te mooi om in de kast te zetten. De kraan zelf wordt uitgerust met Grohe Cooltouch, hierdoor kunt u zich nooit branden aan uw kraan wanneer er kokend heet water doorheen stroomt. De boiler heeft energie klasse A en beschikt over een speciale vakantiestand, op deze manier verbruikt hij weinig energie.

Kokend  water kan lelijke verwondingen opleveren daarom is dit systeem altijd uitgerust met een goede (kinder)beveiliging. Eerst moet u enkele seconden op het slot-knopje drukken, daarna kunt u op de knop voor kokend water drukken en komt het kokende water uw kraan uit. Zo zet u op een veilige manier een kopje thee uit uw kraan. Voor kokend water moet de knop ingedrukt blijven houden, maar er is ook een speciale stand voor het vullen van een pan. Dan blijft de kraan stromen tot dat u hem stopt. De bedieningsknop is te zien op de afbeelding.

De Grohe Red is in verschillende varianten leverbaar. Drie modellen in duo, daarbij zit aan de rechterkant van de kraan een gewone knop voor koud en warm water. Aan de linkerkant zit dan natuurlijk de kokend water bediening. Twee van deze modellen zijn leverbaar in mono. Dan zit er alleen aan de linker kant een knop voor de bediening van kokend water. Voor het gewone water heeft u dan een aparte kraan nodig. Deze modellen kunnen naast uw huidige kraan geplaatst worden.

Wanneer u een Grohe Red systeem bij Breedveld koopt wordt deze natuurlijk vakkundig geïnstalleerd door onze installateurs. Voor meer informatie over Grohe Red kunt u langs komen in de winkel. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.