Bamboe waskom van Minnor, een natuurlijk tintje in de badkamer - Breedveld Keukens en Badkamers

Wout Breedveld 15 oktober 2022 Geen reacties

“Wie wil het niet, de natuur in huis, het heerlijke frisse tintje wat u net even mist wanneer u binnen komt. Het zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, het geeft u ook nog eens uitermate ontspanning en rust. Waar kunt u dit beter toepassen dan in een badkamer waar u heerlijk tot uzelf kunt komen en eens lekker kunt relaxen na al de stress en drukte die u de afgelopen dag weer hebt gehad.”

Dit plaatje biedt Minnor met hun unieke bamboe waskom.

Het product van Minnor is uniek, een waskom van hout! Dat is nog eens anders dan keramiek, beton of ander aardewerk. De kom bestaat uit samengeperst bamboe. Bamboe is van nature zeer hard en kan goed tegen water. Deze natuurlijk sterkte wordt aangevuld met een speciale waterresistente coating. Zo gaat een bamboe waskom jaren mee! Bamboe is een prachtig materiaal, het is niet alleen licht en flexibel, het is ook zeer duurzaam. De plant groeit zo’n 13 centimeter per dag. Binnen de kortste keren is uw kom weer terug gegroeid!

Vier modellen Minnor bamboe waskommen

Minnor biedt vier verschillende modellen waskommen: De Rufa, Fargesia 35, de Fargesia 43 en de Fastuosa. De twee Fargesia’s zijn ronde waskommen van respectievelijk 34 en 43 centimeter. De Fastuosa is ovaal van vorm met een breedte van 60 centimeter. De Rufa is een rechthoekig model. Alle drie de vormen zijn hieronder op de foto’s te zien. De Fargesia 43 kunt u zelfs in onze showroom komen bekijken. De kom staat bij Breedveld in een prachtige opstelling met een marmerenblad en zwarte tegels aan de wand.

Onderhoud aan een Minnor bamboe waskom

Schoon houden en onderhoud is zeer gemakkelijk bij de kommen van Minnor. De kom kan gemakkelijk schoon gemaakt worden met een milde zeep en water. Verder onderhoud is niet nodig! Agressieve middelen kunnen deze kom echter blijvend beschadigen, daarom kunt u geen agressieve middelen wegspoelen in deze kom.

bamboe waskom van minnor

Bamboe accessoires

Minnor biedt ook bamboe accessoires aan. Van plankjes voor aan de wand tot haakjes en handdoek houders. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien, meer kunt u zien op de Minnor website.

Denkt u nu: “Deze kom wil ik in mijn badkamer!” Kom dan langs in onze showroom! Daar vertellen we u graag meer over deze waskommen!