Bauformat: Het nieuwe merk in ons keukenassortiment - Breedveld Keukens en Badkamers

Bauformat keuken 2
Bauformat
De eerste keuken wordt geleverd.

Sinds enkele weken kunt u bij ons terecht voor keukens van Bauformat. Na het faillissement van een van onze vorige leveranciers kunnen we u met dit merk weer een breed aanbod keukens bieden. Het merk beschikt over een groot assortiment fronten. Bent u opzoek naar een basis keuken of een architectonisch hoogstandje? Bij Bauformat bent u aan het goede adres.

 

De voordelen van Bauformat

Bauformat heeft heeft verschillende voordelen. Zo beschikt het merk over vele verschillende kleuren. Van wit tot Indian summer geel, alles is hier te vinden. Deze verschillende kleuren zijn natuurlijk in verscheidene vormen leverbaar. Zo kunt u kiezen voor één van de landelijke fronten met een leuk lijstje of een strakker front zonder greep. Alles is mogelijk! Voor de echte liefhebber beschikt dit merk ook over meer dan tien houtmotieven en enkele steen motieven. Deze kunnen als leuk accent worden gebruikt in uw keuken.

Een van de belangrijkste voordelen van Bauformat is dat alle fronten boven de tweede prijsklasse gelakt zijn. Hierdoor oogt de afwerking strakker. Met gelakte fronten kunt u nog langer genieten van uw nieuwe keuken!

bauformat keuken

Het binnenwerk van Bauformat keukens zijn ook van uitstekende kwaliteit. Het korpus heeft namelijk een dikte van 16 mm. Dit is iets dunner dan het andere merk in ons assortiment, maar deze besparing in materiaal is terug te zien in de prijs. Dit doet echter niet af aan de kwaliteit. Het merk is één van de beste keukenmerken op dit moment. Het merk staat al 80 jaar voor hoge, Duitse kwaliteit. Op het gebied van design blijft dit merk ook niet achter. Hun industriële lijn heeft verschillende designprijzen gewonnen.

Bauformat keuken 2

In onze showroom kunt u vanaf vandaag verschillende fronten en grepen van Bauformat bekijken. Wie weet zit uw nieuwe keuken er tussen! We denken graag met u mee.