Grohe Sensia Arena: De toekomst van het toilet en persoonlijke hygiëne

Grohe Sensia Arena

Wanneer u thuis begint aan de lente schoonmaak, gebruikt u dan papieren doekjes of water? Water natuurlijk! Fris water is al jaren het belangrijkste schoonmaakmiddel. Toch gebruiken we voor onze persoonlijke hygiëne nog veel papier. Grohe wil hier verandering in brengen met hun nieuwe douchetoilet de Grohe Sensia Arena.

Grohe Sensia Arena

Duitse degelijkheid komt samen met een Japanse spa in de Grohe Sensia Arena. Een goed design samen met een, voor velen, exotische manier van persoonlijke reiniging. Het zal even wennen zijn, maar wanneer u dit douchetoilet een kans geeft zult u ontdekken dat het veel hygiënischer is dan toiletpapier. Een nieuwe dimensie van schoon, noemt Grohe het.

Grohe Sensia Arena en persoonlijke hygiëne

De Grohe Sensia Arena beschikt over twee douchearmen. De ene is voor reguliere reiniging de andere is de lady shower, speciaal voor vrouwen. De douchearmen kunt u compleet aanpassen aan uw voorkeuren. De hardheid, positie en draaiing van de straal zijn aan te passen met de afstandsbediening of de app op uw smartphone. Daarnaast is de watertemperatuur natuurlijk ook aan te passen op uw voorkeuren. Maar met een douchearm alleen kan de klus niet geklaard worden, daarom beschikt dit toilet ook over een föhn. De temperatuur van de föhn is tevens volledig instelbaar.

Grohe Sensia Arena Close

Design

Naast de hygienische functionaliteiten beschikt de Grohe Sensia Arena over Duitse design, dat zowel degelijk als stijlvol is. De mooie afgeronde vormen van dit douchetoilet passen in elk toilet. Het toilet wordt geleverd met bijpassende spoelknop, maar die is in de praktijk overbodig. Het toilet spoelt namelijk automatisch door. De deksel van het toilet is ook geautomatiseerd, wanneer u het toilet binnenstapt gaat de deksel open en het ingebouwde lampje aan.

Hygiëne van het douchetoilet

Ten slotte is er niet alleen nagedacht over uw hygiëne, maar ook de hygiëne van de Grohe Sensia Arena zelf. De toiletpot beschikt over de Hyperclean technologie van Grohe. Hierdoor hechten bacteriën tot 99% minder aan het glazuur. De douchearmen zijn net als de pot antibacterieel. Hierdoor blijven ze schoon. Wilt u de douchearm toch een keer vervangen? Dan is dat ook mogelijk. Dit toilet is ook nog voorzien van het Triple Vortex systeem, een nieuw spoelsysteem zonder rand dat gebruik maakt van drie spoelopeningen.

Benieuwd naar de Grohe Sensia Arena? In onze showroom kunt dit douchetoilet in actie zien! Misschien wordt het toilet van de toekomst uw nieuwe toilet. U kunt ook de brochure bekijken of onderstaande video met Wil Boszhard.