Grohe Keramiek: Naast kranen nu ook toiletten en wastafels! - Breedveld Keukens en Badkamers

Breedveld verkoopt al jaren kranen van Grohe. Het merk staat voor de kwaliteit die wij onze klanten willen bieden. Daarom zijn wij erg blij met de nieuwe uitbreiding in het assortiment van Grohe: Keramiek. U kunt nu ook rekenen op Grohe voor toiletten, wastafels en fonteintjes. Grohe Keramiek is verdeelt in drie series: Bau, Euro en Cube.

Grohe keramiek: Bau serie

Grohe Keramiek bau serie

De Bau serie is de basis serie voor keramiek. Toch zijn toiletten uit deze serie voorzien van enkele moderne gemakken. Alle toiletten zijn namelijk randloos. Hierdoor zijn ze gemakkelijker schoon te maken, er kan namelijk geen vuil blijven hangen in de spoelrand. Het schoonmaken wordt tevens makkelijk door het quick release systeem. Door dit systeem kunt u de toilet bril gemakkelijk losklikken en schoonmaken. Ten slotte beschikt deze toiletzitting standaard over soft-close. Naast een toilet is er ook een bijpassende wastafel of fontein in de Bau serie. Deze serie is een goede basis, maar voor een breder assortiment kunt u beter kiezen voor de Euro serie.

Grohe keramiek: Euro serie

Grohe Keramiek Euro serie

De Euro serie heeft namelijk verschillende soorten toiletten, fonteinen en wastafels. Onder de toiletten kunt u kiezen uit het normale en het verkorte model. Dit verkorte model is vooral handig in kleine wc-ruimtes. Daarnaast beschikken deze toiletten over alle voordelen van de Bau serie met daar boven op het Tripel Vortex spoelsysteem en Grohe Pure Guard. Het eerste is een water besparend spoelsysteem. Het spoelt vanuit drie plekken in de wc-pot, en creëert zo een draaikolk. Grohe Pure Guard is een speciale beschermingslaag die er voor zorgt dat er minder kalk en vuil in uw toilet blijft hangen. Fonteinen en wastafels uit de Euro serie beschikken ook over deze bescherming. Zowel de wastafels als fonteinen uit deze serie passen natuurlijk perfect bij de toiletpotten. De fontein is ook leverbaar in een extra smal model van ca. 17 bij 37 cm. Die past in elk toilet!

Grohe keramiek: Cube serie

Grohe Keramiek Cube serie

Voor de echte liefhebbers van rechte lijnen heeft Grohe ook nog de Cube serie. De heeft alle voordelen van de Euro serie in een rechthoekig jasje. Naast het design verschilt de Cube serie niet van de Euro serie. Het gaat puur om wat u mooier vindt.

Natuurlijk kunnen alle toiletten, wastafels en fonteinen voorzien worden van bijpassende Grohe kranen, bedieningspanelen en accessoires om u sanitair compleet te maken. In onze showroom vertellen we u graag over de mogelijkheden. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Grohe.