De vakantie is voorbij, Breedveld blikt vooruit - Breedveld Keukens en BadkamersKeukens en Badkamers

Bauformat keuken
Wout Breedveld 1 september 2018 Geen reacties

De vakantie is voorbij. Het is soms even slikken wanneer het gewone leven weer begint, maar bij Breedveld hebben we veel om naar uit te zien de komende maanden: Een grote Duitse keukenbeurs, drie nieuwe showroomkeukens en Gerrit werkt in oktober 40 jaar bij Breedveld.

Bauformat keuken

Van 15 tot 21 september vind dit jaar de Küchenmeile plaats. Tijdens deze keukenbeurs openen verschillende keukenfabrikanten hun deuren voor hun klanten. Wij zullen een bezoek brengen aan Beeck, Bauformat en badmeubelfabrikant Marlin. Al deze fabrieken liggen dicht bij elkaar in verband met de vroegere aanvoer van hout. De Küchenmeile is de ideale plek voor het ontdekken van nieuwe trends in de keukenwereld. Deze trends kunt u vervolgens weer terug zien in onze showroom.

Het is namelijk het plan om in de komende maanden drie nieuwe showroomkeukens te plaatsen. Eindelijk worden de gaten op de eerste verdieping opgevuld! Het plan is om in ieder geval weer een mooie landelijke keuken toevoegen aan ons assortiment. Daarnaast doen we mogelijk iets met hout of een natuursteenmotief, om wat meer variatie aan te brengen in ons assortiment. Bauformat biedt veel opties waarmee we onze showroom kunnen aanvullen.

Ten slotte mogen wij begin oktober een feestje bouwen. Gerrit werkt 40 jaar bij Breedveld! Deze trouwe werknemer is er bijna vanaf het begin bij. Dit jubileum wordt natuurlijk uitgebreid gevierd, daarover ter zijner tijd meer informatie.

Wij hebben zin om weer bezig te zijn met keukens en badkamers de komende maanden. U ook? Kom dan langs in onze winkel voor inspiratie en advies!