Villeroy & Boch reflections of nature, de nieuwe tegels in onze showroom - Breedveld Keukens en Badkamers

Wout Breedveld 13 oktober 2018 Geen reacties

Villeroy & Boch gaat terug naar de natuur met hun nieuwe tegelcollectie reflections of nature. Deze nieuwe collectie kunt u bewonderen in onze showroom. Er is van alles mogelijk, van chique marmer tot robuuste stenen of een zachte zandkleur.

Deze nieuwe collectie is geschikt voor elk deel van uw huis. Niet alleen de badkamer of de keuken, maar ook als plavuizen in elke andere kamer. De opvallende motieven kunnen een mooi accent geven in elk deel van uw huis, of juist perfect op gaan in uw interieur. Enkele van de tegels in deze lijn kunnen zelfs buiten gebruikt worden, zo maakt u uw oprit of achtertuin compleet!

Villeroy & Boch marmochic

De verschillende motieven van deze tegels zijn geïnspireerd op de natuur. Villeroy & Boch heeft zich door verschillende rotspartijen laten inspireren. De serie marmochic is geïnspireerd op marmer. Deze hoogglans tegels zijn leverbaar in wit, zwart en een warme grijs tint. Perfect voor een chique badkamer of een grootse entree.

Tucson

Bent u niet zo van het marmer? Dan is Tucson misschien wel wat voor u. Deze tegels zijn in verschillende kleuren leverbaar. Ze hebben allemaal één belangrijk ding gemeen: warmte. De verschillende tinten hebben een warme uitstraling met een leuk variërend motiefje. Zoals de donkere variant op de foto, er loopt een mooi roodbruin adertje door de tegel.

Natural blend

Een veel zachtere tegel is de natural blend. De zachte tonen van zand in combinatie met een licht vlammetje doen denken aan het zand van een mooi strand. Deze tegel past perfect in de ontspannen sfeer van een rustig interieur.

De drie series hierboven zijn slechts het topje van de ijsberg. Voor inspiratie kunt u onderstaande video kijken, of een bezoek brengen aan hun website. Hier zult u zien dat er van alles mogelijk is. Alle series zijn leverbaar in verschillende formaten, of zelfs in mozaïek.