Thuis koken op chef-kok niveau met ATAG inductiekookplaten

Atag inductie
Wout Breedveld 15 september 2018 Geen reacties

‘Steeds meer chef-koks kiezen voor een duurzame kookbron,’ zegt chef-kok Caspar Bürgi, bekend van koffietijd. De beste duurzame kookbron is natuurlijk inductie! De meeste inductiekookplaten bieden dezelfde mogelijkheden als gas, maar is er niet veel meer dan dat mogelijk? Kan inductie niet veel meer precisie bieden voor chef-koks én thuis-chefs? Ja! Zegt ATAG. Een inductiekookplaat van dit merk is daadwerkelijk een verbetering van de kookervaring. Zo kookt u thuis op chef-kok niveau!

Atag inductie

Slimme bediening

inductie atag

Wanneer u voor ATAG kiest, kiest u voor controle. Door middel van de aanraak besturing wisselt u gemakkelijk tussen de hoogste en laagste stand. U kunt op een hoog vermogen een biefstuk grillen en daarna een heerlijke stoofpot uren laten sudderen op dezelfde kookzone. Zoeken naar de juiste knop bij de juiste kookzone is tevens verleden tijd. De knoppen lichten direct wanneer u een pan op  de bijbehorende kookzone zet.

Ingebouwde timers

Een inductiekookplaat van dit merk is voorzien van ingebouwde digitale timers. Dit geeft u nog meer controle in de keuken. U leest moeiteloos de verstreken kooktijd of stelt een timer in. Zo laat niemand meer per ongeluk het ‘vuur’ aan staan.

Kookzones combineren

Een derde voordeel van een ATAG kookplaat is de mogelijkheid om kookzones doormiddel van bridge induction te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een grote braadslede gebruiken op uw kookplaat of vlees grillen op een, soms bijgeleverde, grilplaat.

Professionele standaard

Atag inductieAlle bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat een ATAG inductiekookplaat voldoet aan professionele standaarden. Thuis hebt u met deze kookplaten dezelfde mogelijkheden als chef-kok Caspar Bürgi. Deze chef-kok wil u persoonlijk leren hoe u het beste kunt koken met een inductiekookplaat van ATAG. Bij aankoop van een dergelijke kookplaat voor 30 november krijgt u namelijk een masterclass met Bürgi cadeau! Daarom is het nu de perfecte tijd om een inductiekookplaat aan te schaffen!

Voor meer informatie over deze actie en ATAG inductie kookplaten kunt u kijken op www.atag.nl/inductie . Natuurlijk zien we u ook graag terug in onze winkel, waar we u graag meer uitleggen over de voordelen van ATAG!