Een geslaagde badkamer renovatie door Breedveld - Breedveld Keukens en Badkamers

Badkamer renovatie
Wout Breedveld 10 november 2018 Geen reacties

Gerrit en Matthijs hebben de afgelopen week hard gewerkt aan een badkamer renovatie. Dit leverde zo’n mooi eindresultaat op, dat de klant enthousiast een fotoserie op sociale media plaatste. Zo’n mooie fotoserie konden wij zeker gebruiken, en daarom zijn we heel blij dat de klant toestemming gaf om deze te gebruiken voor promotiedoeleinden. Daarom presenteren we nu zonder verdere poespas: een nieuwe Breedveld badkamer!

Voor de badkamer renovatie

Nou ja, laten we eerst beginnen met de oude badkamer. Deze verkeerde op zich in goede staat, maar het uiterlijk was wél aan vernieuwing toe. De witte tegels aan de wand hadden in combinatie met een donkere vloertegel nog wel enkele jaren meegekund, maar de vloertegels waren nodig aan vervanging toe. Grijze tegels, grijze voeg en een licht vlammetje, het is echt iets van de vorige eeuw. De douchebak moest er ook uit, tegenwoordig hebben we een betere oplossing: de inloopdouche. Daarnaast moest deze badkamer anders ingedeeld worden.

oude badkamer

Na de badkamer renovatie

Dit alles en nog veel meer hebben wij gedaan. Het eindresultaat mag er weer zijn! Een mooi strak ligbad van Novellini, op een nieuwe plek. Deze indeling zorgt voor meer loopruimte in de badkamer, ideaal voor een gezin. Stijlvolle witte tegels van 30 bij 60 cm. sieren de muren,  in combinatie met tegels van 60 bij 60 cm. en 30 bij 60 cm. in betonlook, zorgen ze ervoor dat de badkamer er ruim uitziet zonder kil te worden. Dit wordt aangevuld met een greeploos badmeubel in wit, een toilet en tenslotte een inloopdouche met Grohe douchesysteem. Dit laatste zorgt voor veel meer ruimte bij het douchen in vergelijking tot een afgesloten douchebak. Deze mooie badkamer wordt tenslotte heerlijk warm gehouden met een designradiator van HSK met handige handdoekhouders.

nieuwe badkamer renovatie

Voor meer informatie…

Een complete badkamer renovatie geeft heel wat werk, hieronder kunt u daar enkele foto’s van zien. Deze heeft de klant gemaakt terwijl wij aan het werk waren.

Wanneer u nu denkt: ‘Zo’n badkamer wil ik ook!’ dan kunt u geheel vrijblijvend langs komen in onze showroom om inspiratie op te doen bij 13 badkameropstellingen, nog veel meer toilet en badmeubels en honderden tegelmonsters.

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie