Ronde badmeubels, perfect voor een speelse badkamer!

Wout Breedveld 2 februari 2019 Geen reacties

Over smaak valt niet te twisten, de een houdt van strak de ander van speels. Tegenwoordig zien we veel strakke en rechte badmeubels, hierdoor worden ronde, meer speelse meubels soms vergeten. Daarom willen we deze badmeubels nu even onder de aandacht brengen, naast de vele rechte modellen hebben we namelijk ook enkele ronde modellen in de showroom staan.

Badmeubel #1

Ronde badmeubels #1

 

Het eerste model is een badmeubel van Marlin, afgewerkt in een grijze houttint. In de vier lades over de gehele breedte van 1,20 meter, is genoeg ruimte voor handdoeken, schoonheidsmiddelen en ander spullen. Het meubel is uitgerust met één mooie wasbak, maar het gietmarmer loopt door over de rest van de kastjes. Dit geeft een mooie ruimte voor een zeeppompje, tandenborstel of een scheermesje. Het model kan verder met verschillende accessoires geleverd worden, op de foto zijn een spiegelkast met een hangend opberg vak en een hoge kast te zien.

Badmeubel #2

Het tweede meubel is uitgevoerd in hoogglans wit. Dit model heeft een mooie variatie in opbergruimte, naast twee lades is het uitgevoerd met twee deurtjes. Hierdoor kunt u grotere spullen kwijt in uw badmeubel. De brede spiegelkast is voorzien van een witte koof met daarin drie ledspots. Dit ronde meubel is een mooie brug tussen een klassieke en een speelse badkamer, door de combinatie van hoogglans wit en de ronde vormen.

Badmeubel #3

Het laatste meubel is te vinden in het toilet, hier op de zaak. Het gaat hier nogmaals om een meubel met houtlook. Dit meubel is geschikt voor een ruim toilet, of voor een badkamer. Door de afwerking met een vrij strakke wastafel, heeft het meubel ondanks de ronde vorm een moderne uitstraling.

Alle drie de meubels zijn te bewonderen in onze showroom. Hier vertellen we u graag meer over de mogelijkheden, zoals de kleuropties van deze meubels. Natuurlijk kunt u dan ook een kijkje nemen tussen de rechtere badmeubels!