Smartcontrol van Grohe: perfect doucheplezier in een handomdraai - Breedveld Keukens en Badkamers

smartcontrol cashback
Wout Breedveld 9 februari 2019 Geen reacties

Staat u wel eens onder de douche, uw regen douche, en denkt u ik wil overschakelen naar de massage stand? Uw hand zoekt de knop op de douchekop op, naar even zoeken lukt het en u doucht vrolijk verder. Vervolgens wilt u de handdouche gebruiken. Het knopje daarvoor zit ergens bij de thermostaatkraan, maar waar? U bent elke keer dat u doucht bezig met al die knopjes, want onze douchesystemen worden steeds uitgebreider, wat resulteert in heerlijk regendouches en massagestanden, maar daarnaast een heleboel gedoe. Dat moet toch makkelijker kunnen? Dit dacht Grohe ook! Daarom komen ze met een innovatief douchethermostaatsysteem: Grohe Smartcontrol.

smartcontrol cashback

Het douchesysteem

smartcontrol bedieningGrohe Smartcontrol is een douchethermostaat met slechts vier knoppen. Eén grote voor de temperatuurregeling en drie kleine voor de verschillende functies van uw douchesysteem. Dit zijn de normale regenstand, de massagestand en de handdouche. Om een van de standen aan te zetten drukt u simpelweg een knop in. Vervolgens kunt door aan deze knop te draaien de hardheid van de straal aanpassen. De knop voor de temperatuur is simpelweg een draaiknop.

Het Grohe Smartcontrol systeem is verkrijgbaar in combinatie met verschillende Grohe douches. De bedieningsplaat zelf is leverbaar in een ronde en een vierkante variant in wit of chroom. De douchekoppen zijn tevens leverbaar in wit en chroom. Deze douchekoppen zijn voorzien van verbeterde speedclean mondstukken. Hierdoor is kalkaanslag gemakkelijk te verwijderen.

Rainshower 360 Smartcontrol Duo

grohe smartcontrol

Het neusje van de zalm is de Rainshower 360 Smartcontrol Duo. Deze ovale douchekop is voorzien van drie massage stralen voor optimaal doucheplezier. Smartcontrol zit bovendien ingebouwd in het stijlvolle planchette. Hierdoor bedient u gemakkelijk de regendouche, massagestand en de handdouche. Het is niet verwonderlijk dat dit geweldige douchesysteem is bekroond met verschillende prijzen.

€100,00 cashback!

Wanneer u voor 31 maart 2019 een Smartcontrol douche koopt krijgt u van Grohe €100,00 terug! Zie acties.grohe.nl voor deze prachtige aanbieding. Heeft u nog vragen over Grohe Smartcontrol? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom, daar kunt u het systeem in levende lijve bewonderen!