Hout is hip! Houtlook-tegels voor in uw badkamer. - Breedveld Keukens en Badkamers

houtlook-tegels

Hout is hip! In onze showroom hebben wij al een mooie selectie aan tegels met houtlook en deze word steeds verder aangevuld. Sphinx heeft bijvoorbeeld net houtlook-tegels toegevoegd aan hun Royal Collection. Vandaag vertel ik u graag iets over de opties die dergelijke tegels bieden.

houtlook-tegels

Warm en modern

Houtlook-tegels geven bijna altijd een warme uitstraling aan uw badkamer, of elke andere kamer waar u deze tegels wil gebruiken. Deze toilet opstelling is hier een goed voorbeeld van. De houten achterwand en vloer geven warmte en een speels element, maar in combinatie met grote witte tegels houdt de ruimte een strak en modern uiterlijk. Deze houtlook-tegel is leverbaar in vier tinten, deze staan op de standaard voor het toilet.

houtlook-tegels

Industriële uitstraling met houtlook-tegels

Een andere combinatie met houtlook-tegels is terug te vinden in een van onze nieuwste badkamer opstellingen. Hier hebben we een vrij ruwe houtlook gecombineerd met donkere tegels. Deze combinatie gaat meer in de richting van een industriële badkamer, door de ruigere uitstraling. Deze lijn kan doorgetrokken worden met bijvoorbeeld een wastafel in betonlook, maar er kan ook meer rust gebracht worden door een hoogglans wit meubel. Deze houtlook-tegels zijn wederom leverbaar in vier tinten.

Strak en klassiek met Sphinx

Sphinx pakt het anders aan, ze gaan voor een zwarte of een witte houtlook. Opvallend is dat deze tegels in een recht, in een vissengraat of in een Hongaarse punt (zichtbaar op de afbeelding) kunnen worden geleverd. Daardoor zijn ze niet altijd even geschikt voor een kleine ruimte. Toch kan er een zeer mooie, meer klassieke stijl mee worden gecreëerd. De zwarte tegels op de afbeeldingen geven de ruimte een ietwat statige uitstraling, maar doordat ze zwart zijn wordt het niet pompeus.

houtlook-tegels

Natuurlijk zijn deze drie series niet de enige houtlook-tegels in onze showroom. We laten u graag meer opties zien in de winkel. Samen zorgen voor een badkamer of keuken die bij uw wensen past!