BalsaBeton- Haal beton in huis met de producten van BalsaBeton - Breedveld Keukens en Badkamers

BalsaBeton

De betonlook zien we tegenwoordig steeds meer terug in keukens en badkamers. De meeste producten met een betonlook zijn voorzien van een printje, ze zijn niet echt van beton. Evolve gebruikt voor hun werkbladen en wastafels wel echt beton. Dit BalsaBeton hebben ze speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de badkamer en keuken. Hier vertellen wij u graag meer over de voordelen van dit materiaal en de opties die beschikbaar zijn voor bladen en wastafels.

BalsaBeton

Voordelen van BalsaBeton

Evolve geeft op hun website 8 voordelen van BalsaBeton. Deze zijn:

  1. Tot 80% lichter in gewicht dan traditioneel beton en daardoor makkelijk toepasbaar
  2. Onderhoudsvrij, geen wax of olie nodig om het blad te onderhouden
  3. Hittebestendig
  4. Vlekvrij door een unieke coating
  5. Scheurt niet
  6. BalsaBeton is op kleur te bestellen
  7. Grote vormvrijheid en in elke vorm te gieten
  8. Gaat levenslang mee

Materiaal

Het belangrijkste voor u is dat het materiaal lang meegaat. Daarnaast is het onderhoudsvrij, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een natuurstenen blad dat jaarlijks moeten worden bewerkt met olie. Zo geniet u vele jaren van uw werkblad of wastafel zonder enige moeite. Daarbij is de vlekvrije coating natuurlijk mooi meegenomen. Ten slotte is het hittebestendig, dus een hete pan kunt u gewoon op het blad zetten, zonder problemen. Mocht er eventueel toch schade ontstaan dan is deze gemakkelijk te repareren volgens Evolve.

Keuzevrijheid

BalsaBeton is in elke vorm te gieten en op kleur leverbaar. Hierdoor biedt het grote keuzevrijheid, voornamelijk bij grote werkbladen. In onze showroom zijn al verschillende kleuren te bewonderen voor bladen. Daarnaast hebben we een fonteintje als voorbeeld in de showroom.

balsabeton