Keukenrenovatie door Breedveld: Geef uw keuken een tweede leven - Breedveld Keukens en Badkamers

Stel u bent toe aan een nieuwe keuken, maar uw budget is niet toereikend. Dan heeft Breedveld een goede oplossing: een keukenrenovatie. Hier kunt u zelf bepalen wat u vervangt. Alleen de deurtjes en het blad of ook de apparatuur en tegels? U bepaald!

Een dergelijke renovatie scheelt veel in de kosten. Er hoeft weinig gesloopt te worden, tegels kunnen soms blijven zitten en er hoeft geen nieuw blok gekocht te worden. Het geeft wel een wereld van verschil in het uiterlijk van de keuken. Dit is goed te zien op onderstaande foto’s. De keuken krijgt een compleet ander uiterlijk!

keukenrenovatie

Keukenrenovatie fronten

Wanneer u kiest voor een keukenrenovatie kunt u kiezen uit 18 verschillende fronten. Er zijn verschillende, matte fronten, hoogglans fronten, lijst fronten en houtmotief fronten beschikbaar. Deze fronten worden op maat gemaakt door Second Life Keukenrenovatie. Een bedrijf waar wij al enkele jaren zaken meedoen. Ze leveren hoge kwaliteit deuren, of het nou gaat om melamine, kunststof of lak deuren.

Blad, tegels en apparatuur

Natuurlijk is er valt er veel meer te vervangen aan uw keuken dan alleen de deuren. U kunt er ook voor kiezen uw blad te vernieuwen. Ons hele werkbladen assortiment staat tot uw beschikking bij een keukenrenovatie. Alles is mogelijk! Van kunststof tot graniet. Het zelfde geldt wanneer u uw tegels of apparatuur wil vervangen: ons hele assortiment staat tot uw beschikking.

Bij Breedveld wordt duidelijk aangegeven wat de kosten van de renovatie zijn. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u gemakkelijk onderdelen schrappen. We komen bij u langs voordat we een offerte maken, zodat we u goed kunnen informeren over de kosten. Alle aanpassingen worden vakkundig gedaan door onze monteurs. Uw keuken krijgt zo een tweede leven en kunt u weer jaren vooruit!

keukenrenovatiekeukenrenovatiekeukenrenovatie