Accessoires van Geesa: De punt op de 'i' in de badkamer - Breedveld Keukens en Badkamers

accessoires

Wanneer u een nieuwe badkamer kiest moet er gedacht worden aan een douche, kranen, wastafels, tegels en nog veel meer. Waar u misschien niet meteen mee bezig bent zijn handdoekhaakjes, zeepbakjes en toiletrolhouders. Toch zijn deze accessoires vaak de laatste puntjes op de i. Dit onderdeel van uw badkamer is belangrijk, daarom bieden wij in onze showroom een uitgebreid assortiment Geesa accessoires.

Geesa Nemox

De Geesa Nemox collectie combineert ronde vormen met strak design tot een collectie moderne accessoires. Of zoals ze zelf zeggen:

“Alles aan de Nemox collectie staat voor subtiel. Gelijktijdig ook voor functioneel. De ronde vormen zijn gave, gestileerde accenten. Onopvallend aanwezig en universeel inzetbaar.”

accessoires

Deze serie is leverbaar in chroom, zoals hij terug is te vinden op de foto uit onze showroom, maar ook in rvs en matzwart. Hierdoor past hij perfect in elke moderne badkamer.

accessoires

Geesa Wynk

Voor de liefhebbers van meer vloeiende vormen is de Wynk collectie perfect. Bij deze serie heeft Geesa gekozen voor een meer organisch ogend design. Zelf zeggen ze het volgende over deze serie:

“Puur en verrassend als de natuur. De Wynk collectie is een spannende serie met geraffineerde, haast organische vormen. Strakke lijnen worden afgewisseld met subtiele curves die de serie een tijdloze elegantie verlenen. Wynk is een breed opgezette collectie die naadloos past in een veelvoud van badkamerinterieurs.”

accessoires

Geesa Thessa

Een derde opvallende collectie is de Thessa collectie. Deze collectie bestaat uit accessoires die iets dunner en eleganter zijn. Ook over deze collectie heeft Geesa zelf enkele mooie woorden:

“De ranke vormtaal maakt deze serie toepasbaar in diverse interieurs. De collectie staat voor basic, no-nonsense design en kwaliteit in een vriendelijk prijssegment. Thessa is sober en sierlijk tegelijk en is makkelijk te monteren en te onderhouden.”

accessoires

Deze drie collecties zijn maar een fractie van de mogelijkheden die Geesa en Breedveld u bieden. In onze showroom hebben we verschillende collecties die u kunt bekijken en op Geesa.nl staan er nog veel meer. Niet iedereen weet meteen welke en hoeveel accessoires nodig zijn in een nieuwe badkamer, wij helpen u graag met het vinden van de mooiste en handigste accessoires!