Badkamerrenovatie door Breedveld: Zo mooi kan het zijn! - Breedveld Keukens en Badkamers

Badkamerrenovatie na

Wat een verschil kan een badkamerrenovatie maken!

Op de foto hieronder ziet u hoe deze badkamer er voor de badkamerrenovatie uitzag. Het is een badkamer die niet bij deze tijd past, vooral de vloertegels doen mij denken aan het soort tegels dat je tegen kwam in een oude middelbare school. Daarnaast zijn de leidingen nog niet weggewerkt in de muur, hierdoor wordt de badkamer een rommelig geheel. Vandaar dat deze klanten het zelf ook nodig tijd vonden voor iets nieuws. Vandaag neem ik met u deze geweldige badkamer renovatie door.

Badkamerrenovatie voor

Badkamerrenovatie: de tegels

In deze badkamer is gekozen voor rust. Zoals te zien is op de foto hieronder. Naast het chroom van de kranen zijn er slechts drie kleuren terug te vinden in deze badkamer: grijs, antraciet en wit. Het wit is dan alleen het sanitair. De tegels aan de wand en op de vloer geven een aangenaam natuurlijk gevoel alsof je een grot binnen stapt, al doet deze tint misschien meer aan beton denken. De combinatie van grote vlakken op de vloer en stroken aan de wand brengt een speels element in deze badkamer. Wat u helaas niet kunt zien is de stijlvolle afwerking met matte tegelprofielen rondom de deuropening.

Badkamerrenovatie na

Badkamerrenovatie: het meubel

Het meubel, of eigenlijk de wastafel, bestaat uit een betonnen blad van Evolve. Dit is gemaakt van een speciaal soort beton dat uitermate geschikt is voor dergelijke bladen. Hier leest u meer over deze bladen. Nu kunnen van dit materiaal voor het eerst een mooie toepassing laten zien. Samen met de witte opbouwkom en de Grohe Cosmopolitan kraan die uit de muur komt, vormt het blad  een modern geheel. Dit wordt nog mooier door de design radiator die tegenover het meubel hangt in dezelfde tint antraciet. Deze radiator straalt aan haar chromen ophanging en verwarmt met gemak de hele badkamer.

Badkamerrenovatie:

Badkamerrenovatie: de douche

Voor de douche is gekozen voor een simpele glaswand. Er is de mogelijkheid dat er een klein beetje water het hoekje om komt, maar deze oplossing scheelt wel een hoop rubberen strips. Deze strips moeten vaak vervangen worden omdat ze lastig zijn schoon te maken. Een inloopdouche is daarom de ideale oplossing! Er is verder gekozen voor een regendouche die uit de wand komt, in combinatie met een normale douche die aan de glijstang zit. Dit combineert het comfort van een regendouche met de mobiliteit van een gewone handdouche. Het water uit deze douches wordt bijna onzichtbaar afgevoerd. Dit komt doordat de goot is afgewerkt met een tegels, rechts achter in de douche zijn alleen twee gleuven te zien. Dit draagt bij aan de rustige uitstraling van deze douche. Ten slotte is er nog een handgreep geplaatst in deze douche voor wanneer men wat slechter ter been wordt.

Natuurlijk heeft deze badkamer ook nog een toilet, maar deze is op de foto niet zo goed te zien, daarom slaan we die vandaag even over.

Denkt u na het lezen van deze post “zo’n badkamer wil ik ook!” of “zo’n badkamer wil ik niet, maar ik wil wel een nieuwe!” Kom dan eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom! We helpen u graag met het vinden van de juiste badkamer!