Nieuwe meubels in onze showroom: Hout is nog steeds hip! - Breedveld Keukens en Badkamers

In de afgelopen weken is de meubelcollectie in onze showroom weer uitgebreid. Thebalux heeft twee prachtige meubels in houttinten geleverd.

Het is eerst is meubel TYPE 1, deze stond enkele weken geleden al op onze Instagram pagina, zoals hieronder te zien is.

De donkere houtkleur Congo Wood wordt prachtig gecombineerd met matzwarte greeplijst, lamp en kraan. Een imposante Quadra wastafel maakt het geheel af.

Het leuke van meubel TYPE is dat er vele variaties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld onderstaand meubel, dat al langer in onze showroom staat. Hier is een Slimline wastafel gebruikt, die ook zeker niet zou misstaan bij een houtlook meubel.

Een ouder model van TYPE hebben wij op het moment zelfs in de uitverkoop. Een prachtig meubel met opzetkom. Helaas is het afdekblad niet meer leverbaar. Dus daarom mag hij nu weg voor €650,00 inclusief GROHE kraan en spiegel met verlichting.

Het tweede nieuwe meubel is ook van Thebalux. Hier wederom een houtlook. Deze keer is het de kleur Living Oak. Een levendige eikentint. Met de extra diepe lade heeft u meer ruimte voor handdoeken en persoonlijke verzorgingsproducten. Dit meubel is voorzien van een asymmetrische wastafel, voor een speels effect. Boven het meubel siert een matzwarte designspiegel, met aansluitend planchet.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer meubels in ons assortiment. Deze kunt u bekijken in onze showroom.