Inbouwapparatuur vervangen? Wij staan voor u klaar!

Inbouwapparatuur gaat wel eens stuk of is om een andere reden aan vervanging toe. Wanneer het zover is staan wij voor u klaar! Wij adviseren u in onze showroom en komen apparatuur zelf inmeten. Daarna komen onze eigen monteurs de apparatuur vakkundig installeren. Voor het vervangen van inbouwapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres! In deze blog vertellen we u graag wat meer over het vervangen van inbouwapparatuur.

Kookplaten

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over van gas naar inductie. Daarover leest u meer in deze blog. Wanneer u een inductiekookplaat bij ons koopt wordt deze vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs. Van meterkast tot keuken, alles wordt perfect aangelegd.

inbouwapparatuur

Een nieuwe kookplaat biedt veel mogelijkheden. Gaat u bijvoorbeeld voor een kookplaat met afzuiging? De nieuwe IKR3073F van Pelgrim past in een gat van 56 cm. Hierdoor is hij redelijk gemakkelijk in te bouwen in bestaande situaties. Met een kookplaat van ATAG gaat u nog meer voor de nieuwste snufjes, deze kunt u via uw telefoon bedienen.

Oven en magnetrons

Een nieuwe oven installeren is veel gemakkelijker dan een kookplaat. Hetzelfde stopcontact kan bijna altijd weer gebruikt worden. Alleen de nismaat geeft een enkele keer problemen. Wanneer de nieuwe oven groter of kleiner is dan de oude, moeten onze monteurs het kastje aanpassen. Geen probleem voor een vakman!

Ovens zijn en vooral combimagnetrons zijn door de jaren heen steeds beter geworden. Vooral de ovenfuncties van een combimagnetron lieten in het verleden het een en andere te wensen over. Dat is nu verleden tijd! Een oven met magnetron functies is tegenwoordig een volwaardig magnetron én oven! Dit alleen kan al een reden zijn om inbouwapparatuur te vervangen.

Hier biedt ATAG weer apparaten die te bedienen zijn met uw smartphone. Natuurlijk wordt de bediening de oven zelf ook steeds mooier. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig kleuren led-display. Voor de echte thuiskok is er ook nog de 3-in-1 oven. Dit apparaat is een oven, stoomoven en magnetron in één. Een nieuw apparaat kan echt een aanvulling zijn op uw kookgerei.

Overige inbouwapparatuur

Afzuigkappen, koelkasten, vriezers en vaatwassers zijn natuurlijk ook te vervangen. Hierin gaat u er doorgaans op voorruit in capaciteit, geluid en zuinigheid. Die ontwikkeling gaat hard door. Natuurlijk zijn er ook nieuwe functies, bijvoorbeeld een no-frost vriezer of een afzuigkap die synchroon aan gaat met uw kookplaat.

Zoals ik al had genoemd kunnen onze eigen monteurs uw nieuwe inbouwapparatuur vakkundig plaatsen. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot een verdere vernieuwing van uw keuken. Bijvoorbeeld een nieuw werkblad, achterwand of deurtjes. We hebben een breed assortiment voor keukenrenovatie. Neem contact met ons op voor een afspraak!